Opzeggen

Allereerst jammer dat u overweegt uw lidmaatschap te beëindigen. We hopen dat u met plezier terugkijkt op uw tijd bij onze club. Heeft u tips voor ons om onze club leuker, gezelliger en aantrekkelijker te maken, dan horen wij dat graag.

Lidmaatschapsjaar

Het lidmaatschap van LTC Lexmond is voor een jaar, dus van 1 januari t/m 31 december en loopt stilzwijgend elk jaar door tot wederopzegging. De opzegging dient schriftelijk te gebeuren vóór 30 november bij de ledenadministratie (secretariaat@ltclexmond.nl). Of vul het formulier hieronder in.

Sleutel inleveren

Bij opzegging dient de sleutel die toegang geeft tot het park en waarvoor borg is betaald, ingeleverd te worden. Als de sleutel niet is ingeleverd, zien wij dit als een incomplete opzegging, wat betekent dat het lidmaatschap blijft doorlopen en u dus nog steeds contributieplichtig bent.

Schriftelijke bevestiging

Na opzegging, geeft de secretaris een schriftelijke bevestiging af met daarop aangegeven per welke datum het lidmaatschap beëindigd zal worden. Als u geen bewijs kunt overleggen van de secretaris bent u dus nog lid en contributieplichtig.

 Het bestuur van LTC LexmondLidmaatschap