Wintertrainingen 2023/2024

 

 

 

De inschrijving voor het winterseizoen 2023-2024 is geopend!

Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor de tennislessen in het winterseizoen 2023-2024 bij LTC Lexmond. De lessen starten in de week van maandag 23 oktober aanstaande.

De inschrijftermijn eindigt zondag 1 oktober aanstaande. 2 oktober starten we met het maken van het lesrooster. Heeft u wensen t.a.v. partners en lestijden, schrijf dan tijdig in zodat wij er zo veel als mogelijk rekening mee kunnen houden. Niet altijd zal dit mogelijk zijn. In voorkomend geval zal met u contact gezocht worden om tot een nadere afstemming te komen.

Inschrijven kan het eenvoudigst via de links in de mail die u heeft ontvangen. Uw persoonlijke gegevens zijn dan als uitgangspunt genomen zodat u die niet meer hoeft in te vullen. Uw eventuele kinderen die al les hebben gehad, hebben ook een mail gehad. Hiervoor geldt hetzelfde.

Indien u inschrijft via de website van RG sports (klik hier) en vervolgens rechtboven kiest voor de button in het groen ‘INSCHRIJVEN’, worden na inloggen uw persoonlijke gegevens eveneens als uitgangspunt genomen.

Bent u al gebruiker van de RG sports App, dan kunt u ook via de App inschrijven. Via de App kunt u ook voor derden inschrijven (zie hierna). Bent u nog geen gebruiker van de RG sports App, onder aan de mail van RG sports staan de links om de App te activeren.

Inschrijfvelden
Controleer s.v.p. goed uw persoonlijke gegevens. Let met name op het e-mailadres: u ontvangt daarop de bevestiging van de inschrijving, de groepsindeling en de factuur. Geef vervolgens aan wanneer u de lessen kunt volgen. Hoe meer vinkjes, hoe groter de kans dat wij aan uw wens tegemoet kunnen komen. U dient tenminste 2 mogelijkheden aan te geven.

Inschrijven voor derden
Het is mogelijk om voor derden, bijvoorbeeld je kind of je partner, de inschrijving te verzorgen zonder hiervoor opnieuw in te loggen. Gebruik hiervoor de RG sports App (zie onderaan deze mail de links hiernaar). Het inschrijven voor derden heet ‘ouderlijk toezicht’. In een Youtube-filmpje wordt uitleg gegeven over de werking ervan.

Lesperiode

  • Startdatum: 23 oktober 2023
  • Einddatum: 30 maart 2024

Lestijden groepslessen

  • junioren: ma 18:00 – 19:00
  • senioren: ma 19:00 – 21:00; wo 18:00 – 21:00

Vakanties (geen les)

  • herfstvakantie: 16 t/m 22 oktober
  • kerstvakantie: 25 december t/m 7 januari
  • voorjaarsvakantie: 19 t/m 25 februari

Meer informatie

Bron: RG Sports


Tennisleraar stelt zich voor

Tennislessen