Zomertrainingen 2024

Inschrijving les zomerseizoen 2024

Het zomerseizoen start in de week van 1 april 2024. De inschrijving sluit op 10 maart aanstaande. We beginnen op 11 maart maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 10 maart in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Aangepast lesreglement
We hebben recent wijzigingen doorgevoerd in ons lesreglement (algemene voorwaarden). Alleen artikel 2 is aangepast. De belangrijkste wijziging is dat voortaan het mogelijk is dat we kunnen besluiten om in de eerste of laatse week van de officiële zomervakantie ook lessen in te halen. Hiertoe zullen we willen besluiten als in het voorjaar in verhouding veel lessen uitvallen. We zullen over dit besluit zo vroeg als mogelijk en uiterlijk 3 weken voor de start van de zomervakantie communiceren. Zie hier voor de tekst van het lesreglement.

Inschrijven
Inschrijven kan het eenvoudigst via de links in de mail die u heeft ontvangen. Het is ook altijd mogelijk om in te schrijven via onze website. Zie hier de link.

Lesperiode

  • Startdatum: 1 april 2024
  • Einddatum: 6 oktober 2024

Lestijden groepslessen

  • junioren*: di 17:00 – 19:00
  • senioren: di 18:00 – 21:00; wo 18:00 – 21:00

*junioren: geboren vanaf 1-1-2007

Vakanties (geen les)

  • Meivakantie: ma 29 april t/m zo 5 mei
  • Zomervakantie: ma 15 juli t/m zo 25 augustus

Meer informatie

Mobiel

Gebruik onze app RG sports voor je les agenda, afwezig melden en inschrijven (en nog veel meer – klik HIER).


Tennisleraar stelt zich voor

Tennislessen