Beste leden,
Even een bericht dat de interne op donderdagavond
2 July 2020 weer begonnen is. Alle leden zijn welkom, van beginner tot gevorderde. Er worden wedstrijdjes gespeeld van ca. 45 minuten in willekeurige samenstellingen, vanaf ongeveer 19.30 uur staat de koffie klaar. Aanmelden is niet nodig.

Het bestuur

Interne competitie (gevorderden) . Ook zin om op een gezellige manier uw tenniskwaliteiten in stand te houden of bij te spijkeren? Kom dan elke donderdagavond vanaf 19.30 uur naar De Boschhut voor de interne competitie. U speelt minimaal twee wedstrijden van elk 45 minuten, meestal dubbels. Indeling wordt gedaan door de wedstrijdleiding. Voor, tijdens en na de wedstrijden is de bar geopend voor koffie, sportdrank, een hapje en een drankje. Om aan te melden, kunt u persoonlijk langskomen op donderdagavond of u stuurt een mailbericht naar competitiecommissie.