Tennisleraar

 

 

 

 

Beste leden van LTC Lexmond,

Mijn naam is Jack Souisa.

Als baby ging ik mee met ons gezin naar het geboorteland van mijn vader… Indonesië. Voor m’n tiende verjaardag kwamen we terug naar Nederland. Na het afronden van de MTS ben ik op een architectenbureau gaan werken. De passie voor de sport was en is echter groter dus werd het CIOS en ALO, welke ik met veel plezier ben gaan volgen. Als coach ben ik districtstrainer geweest in Noord-Holland voor de Badminton-Bond.  Naast de werkzaamheden als clubcoach van verscheidene tennisverenigingen was er ook nog het avontuur met het bondscoachschap voor het soft-tennis(deze sport wordt op een tennisbaan gespeeld met een iets andere racket en zachtere ballen).
Natuurlijk was ikzelf heel actief als speler : badminton internationaal en bij tennis is het met hard werken tot een niveau 4 bij de dubbels gekomen.

Tot slot raad ik mensen aan om te gaan sporten (liefst buiten) zich te blijven interesseren en ontwikkelen, zowel fysiek , creatief als muziekaal.

Tennis is een mondiale en sierlijke sport, heeft veel te bieden en is makkelijk te organiseren.

Als kijksport kun je er plezier aan beleven, maar ook om zelf te doen. In het begin is het raadzaam om met name een goede techniek onder de knie te krijgen en dus les te nemen, daarna wordt het training. Met ons team van RG Sports willen en kunnen we jullie daar graag bij helpen.

Tot gauw!                                                                                         

Jack Souisa                                                                                   

jack.souisa@rgsports.nl

06-23359188