Tennisleraar

Hoi, ik ben Hugo Straver en ik kijk er naar uit om les te gaan geven bij LTC Lexmond. Ik ben 22 jaar oud en vanaf jongs af aan een fanatieke tennisser.

Ik ben begonnen als trainer bij mijn eigen club, T.V. Mijdrecht en daar heb ik op jonge leeftijd ervaring opgedaan met het trainen van junioren en senioren. Voor een aantal jaar ben ik ook toernooileider geweest van het Open Jeugd Toernooi van T.V. Mijdrecht waar ik veel geleerd van het organiseren van een evenement. Ik merkte aan mijzelf dat ik dit allemaal heel erg leuk vond vond waardoor ik met veel plezier en succes de studie Sport, management en ondernemen heb afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Een grote eer was het om te worden gekozen tot meest onderscheidende student van mijn studielichting.

Op deze studie heb ik mijn KNLTB diploma behaald, en ben me steeds verder in het trainersvak gaan ontwikkelen.

Ik heb er zin in om mijn passie voor tennis over te dragen naar de leden van Lexmond!
Tot snel!