informatie KNLTB.

Hallo Allemaal,

De KNLTB heeft besloten om de voorjaarscompetitie te verschuiven, onderstaande tekst komt
van de KNLTB site: Op dit moment ligt het verenigingsleven stil tot en met 6 april en kunnen we nog niet voorzien tot wanneer de maatregelen omtrent het coronavirus aanhouden. Het voorlopig opschuiven van de startdatum van de competities naar begin mei is daarom het best mogelijke scenario. Op deze manier kunnen we voor de zomervakantie een volledige competitie afspelen en wordt verenigingen en spelers voldoende ruimte geboden om zich voor te kunnen bereiden.
Uiterlijk 1 mei neemt de KNLTB het besluit of de nieuwe startdatum en planning haalbaar is of dat nieuwe aanpassingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de situatie en dan geldende maatregelen met betrekking tot het coronavirus. We houden ons hierbij aan de adviezen vanuit het RIVM en NOC*NSF.
Hieronder lees je wat het opschuiven van de startdatum concreet betekent voor de voorlopige
planning van de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie:
KNLTB Voorjaarscompetitie
De KNLTB Voorjaarscompetitie voor senioren en junioren start met de eerste speeldagen in het
weekend van 9 en 10 mei. Concreet houdt dit in dat speelronde 1, 2, 3 en 4 worden uitgesteld en worden gespeeld na speelronde 5, 6 en 7. Er wordt dus gespeeld in zeven opeenvolgende weken. Zodra vanuit het RIVM en NOC*NSF groen licht wordt gegeven voor het hervatten van de wedstrijden, informeren wij je hierover en passen wij de speeldata zo snel mogelijk aan op
MijnKNLTB.
We begrijpen dat dit een vervelende situatie is maar vragen vanuit de vereniging om begrip hiervoor, als er meer nieuws is meld ik dat meteen. Graag jullie teamleden informeren.
Met vriendelijke groet

Natasja Graveland