Soorten lidmaatschap
LTC Lexmond biedt diverse lidmaatschappen:

junioren (tot 18 jaar)
senioren (vanaf 18 jaar)
competitie (uitsluitend gedurende actieve competitieperioden)
winterlidmaatschap (1 oktober – 1 april).

Contributie 2017
De contributie wordt jaarlijks tijdens de Algemene Ledenvergadering  vastgesteld en geldt voor 1 jaar (1 januari tot en met 31 december). De contributie voor senioren is inclusief € 30,00 vrijwilligersbijdrage. Deze is terug te verdienen door het verrichten van twee vrijwilligersdiensten per jaar. U kunt hierbij denken aan bardiensten, hulp bij de groenvoorziening of bijvoorbeeld het organiseren van een jeugdactiviteit.
Junioren (tot het jaar dat men 18 jaar wordt): € 60,00 per jaar
Senioren (vanaf het jaar dat men 18 jaar wordt): € 145,00 per jaar
Competitielidmaatschap: € 30,00 per jaar
Winterlidmaatschap: € 50,00 per winter
Inschrijfgeld (eenmalig): € 12,50

Sleutel (borg): € 20,00

Lid worden/lidmaatschap opzeggen

Klik  voor het inschrijfformulier c.q. het formulier voor het opzeggen van uw lidmaatschap. Vul het in en mail of stuur het naar de ledenadministratie (Marijke Buurmans, Benedictushof 23, 4133 AG VIANENsecretariaat@ltclexmond.nl).

Lid worden kan het hele jaar door (vanaf 1 juli geldt een gereduceerd tarief), opzeggen dient te geschieden vóór 30 november van het laatste lidmaatschapsjaar.