Nieuwsbrief

Nieuwsbrief September 2022                                                                                              

Beste leden,
Allereerst wil het bestuur de leden van de toernooicommissie ook via deze nieuwsbrief heel hartelijk bedanken voor de organisatie van het Zomer Zederiktoernooi. Door jullie inzet is deze week perfect verlopen en was het super gezellig!!!! Nogmaals onze dank.

De najaarscompetitie is  deze week weer begonnen. Onze vereniging speelt op de vrijdagavond en de zaterdag. Wil je weten of en hoeveel banen er vrij zijn de komende
5 weken op de vrijdagavond en de zaterdag, kijk dan even op https://www.ltclexmond.nl  onder het kopje competitie – najaarscompetitie 2022.

Onze vereniging draagt stichting Joy for Children een warm hart toe.
Waar zij voor staat, kun je lezen op de homepagina van onze bovengenoemde website.
Het bestuur van deze stichting nodigt je uit voor:

5e Joy for Children tennistoernooi
Het is geweldig, dat wij als Joy for Children het tennistoernooi wederom kunnen organiseren. Twee jaar was het organiseren niet mogelijk vanwege Corona, maar nu willen we het overweldigende succes van de voorgaande jaren weer evenaren. Het bestuur van de Stichting Joy for Children organiseert dit eendaags tennistoernooi voor het goede doel.
WAAR en HOE
wordt het toernooi gehouden:

Het toernooi zal plaatsvinden op woensdag 5 oktober 2022 bij de tennisvereniging LTC te Lexmond.
Het toernooi begint om 10.00 uur en wij verwachten de deelnemers om 09.30 uur op de tennisbaan. De speeltijd is 25 minuten per ronde. Tijdens de dag zal iedere deelnemer minimaal drie maal spelen. Iedere deelnemer krijgt een speelkaart bij aanmelding en die kaart geldt voor de gehele dag. Er worden alleen maar dubbels gespeeld. Het eindresultaat wordt bepaald door het totaal van de gewonnen games. Wie de meeste gewonnen games heeft, is de winnaar.

Wij nodigen u uit om u aan te melden voor dit evenement. De kosten bedragen € 15,– per deelnemer, dit is inclusief lunch en een consumptie. LTC Lexmond heeft 3 schitterende banen, dus met 40 deelnemers hebben wij de gehele dag gevuld.

Indien u belangstelling heeft, kunt u zich nog aanmelden. Door een aantal afzeggingen zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar. Meldt u zich zo snel mogelijk aan. Wij hanteren het principe “wie eerst komt, wie eerst maalt”. Aanmelden kan via ons e-mail adres info@joyforchildren.com

Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de lessen in het winterseizoen 2022-2023 bij

LTC Lexmond. De lessen starten in de week van maandag 17 oktober a.s. De inschrijftermijn eindigt woensdag 21 september a.s. Zie onderstaande link.
https://www.rgsports.nl/tennisenpadelles/ltc-lexmond-lexmond

Als je nu al les hebt gehad, dan heb je via de tennisschool RG sports ook een uitnodiging ontvangen voor de wintertrainingen. In die mail vind je een link waar je gegevens al staan ingevuld.

Ouder-kind toernooi: 15 oktober!
Het is alweer even geleden, maar op zaterdag 15 oktober zijn jullie welkom bij het gezellige ouder-kind toernooi!
Je mag natuurlijk ook meedoen als een tante, oom, vriend, vriendin etc., het idee is een mix van een volwassene en een kind (vanaf 7 jaar). Minimaal 1 lid per koppel.

Schrijf je snel in per mail of stuur een app naar Willeke (willekeversluis@hotmail.com / 0631908304), graag voor 1 oktober.
We kijken er naar uit!
Het toernooi-comité  Hans, Neelke & Willeke

We willen graag meer jeugd op de baan en daarom gaan we meer activiteiten organiseren de komende tijd! We starten met het wekelijkse oefenuurtje op vrijdagmiddag van 16 tot 17 uur. We zoeken hiervoor vrijwilligers om dit in het najaar uit te proberen. Vind jij het leuk om af en toe met de jeugd een balletje te slaan? Meld je dan aan via willekeversluis@hotmail.com en dan maken we een schema. Veel dank alvast!!

Op zondag 9 oktober a.s. organiseert LTV Vianen het pre-paardenmarkt toernooi.

Je kunt je inschrijven via toernooi.nl onder paardenmarkt toernooi. Deelname aan dit toernooi kost 5 euro. Het toernooi start om 11.00 uur.

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief July 2022

 Tijdens de zomervakantie is het secretariaat alléén bereikbaar via mail. Bestuursleden hebben vrij en zijn wellicht onderweg. De mail van het secretariaat zal wel gedurende de zomerperiode afgehandeld worden. Na 22 augustus is het bestuur weer op volle sterkte aanwezig.

Zijn er wijzigingen in je email, adres of telefoonnummer? Geef het door aan secretariaat@ltclexmond.nl.

Denken jullie er nog aan je in te schrijven voor ons Zederiktoernooi? Dit is van zaterdag 20 augustus t/m zondag 28 augustus a.s.

Je kunt je inschrijven t/m 12 augustus 23.59 uur. Doe gezellig mee !!!!!

Tijdens het toernooi kun je als vrijwilliger bardiensten draaien. Geef je hiervoor op. Je kunt je aanmelding sturen naar zederiktoernooi@hotmail.com. Met 2x vrijwilligerswerk verdien je je jaarlijkse bijdrage ad € 30,00 weer terug.

Ook wordt er voorafgaand aan het toernooi het clubhuis schoongemaakt zodat het er weer netjes uitziet. De dagen hiervoor zijn maandagavond 15 augustus en woensdagavond 17 augustus vanaf 19.30 uur. Je kunt je opgeven via mail bij helgavanhout@kpnplanet.nl.

Voor aanvang wintercompetitie is er nog een groen- en schoonmaakdag op zaterdag 24 september a.s. van 09.00 tot 13.00 uur. Kom gezellig helpen, al is het maar 2 uurtjes, alle hulp is welkom om de banen weer helemaal winterklaar te maken voor de competitie. Ook het clubhuis zullen we dan weer schoonmaken. Je kunt je opgeven via mail bij secretariaat@ltclexmond.nl.

Op woensdag 5 oktober a.s. is er een ééndagstoernooi op de club, genaamd Joy for Children. Dit wordt georganiseerd door één van onze leden, Dim den Braven. In september zullen we de betreffende details met jullie delen, zodat je je tijdig kunt opgeven. Super leuk als je erbij bent !!!!

Allemaal een fijne zomer toegewenst !!!!

Nieuwsbrief Mei 2022

De toernooicommissie is al weer druk doende met het Zederiktoernooi dat gehouden wordt van zaterdag 20 augustus 2022 tot en met zondag 28 augustus 2022!!!!!!!

Via onderstaande link kunt u zich inschrijven:

Zederiktoernooi 2022 | MijnKNLTB

De inschrijving sluit op 12 augustus om 23:59 uur.

Na het succes van afgelopen 25 maart toen de groepen 5,6,7 en 8 van de brede school kennis maakte met tennis, is besloten om op 17 juni a.s. ook voor de jongere kinderen een soortgelijke ochtend te organiseren. Het zou leuk zijn als ook deze kinderen enthousiast worden van tennis.

Er is overleg geweest met LTC Lexmond en de Sportstichting over padelbanen. We hebben naar diverse mogelijkheden gekeken. Het bestuur heeft besloten vanwege het niet organisatorisch rondkrijgen en de ook hoge kosten die de aanleg van padelbanen met zich meebrengen het niet onder de vlag van onze vereniging te laten vallen. De Sportstichting gaat bekijken of het mogelijk is dit aan een externe partij te kunnen gaan uitbesteden. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vanaf 1 juni a.s. worden de prijzen van de drank en de versnaperingen in het clubhuis verhoogd.
Het hele jaar door, behalve op bijzondere dagen, is er elke donderdagavond toss avond. Deze begint om 19.30 uur met koffie en/of thee en daarna wordt er lekker getennist. Iedereen is van harte welkom, je leert er andere leden kennen, en door de toss heb je leuke tenniswedstrijdjes.               Kom gewoon eens langs.

 Denken jullie nog aan het vegen van de banen?

Het is opgevallen dat fietsen worden geparkeerd op het hele park. Willen jullie vanaf nu fietsen in de daartoe behorende fietsenrekken zetten?

Tv Meihoven Ameide heeft ons gevraagd om haar komend toernooi Meihoven Open te delen met onze leden. Bij deze. Het wordt gehouden van 27 juni tot 3 juli a.s.  Inschrijven kan tot 17 juni.

 

Nieuwsbrief Maart 2022
Wat heerlijk, dat alles weer als vanouds is. Er wordt weer elke dag getennist op allerlei tijdstippen door ons allemaal. Dat is genieten !!!!!!

De competitie gaat weer bijna van start. Er zijn een aantal teams bijgekomen, heel erg leuk. De competitie wordt gespeeld op vrijdagavond, zaterdag en zondag, en begint op vrijdag 8 april a.s. en duurt tot in ieder geval zondag 29 mei. Alle teams veel succes!

Er kan wel gewoon vrij getennist worden, maar niet alle banen zijn dan beschikbaar.
We gaan er vanuit dat er volgend jaar weer een Algemene Ledenvergadering is.
In het 1e kwartaal 2022 zijn er weer nieuwe leden bijgekomen. Een hartelijk welkom aan een ieder!

Op 25 maart jl. is er van 09.00 tot 14.00 uur schooltennis gehouden op onze club.

De groepen 5,6,7 en 8 van de brede school hebben hieraan deelgenomen. Het was een daverend succes. Het weer was prachtig en onze tennistrainer Jack Souisa, van RG Sports, zorgde ervoor dat de kinderen niet van de baan waren af te slaan. Een schot in de roos!
We hopen met deze actie de jeugd te enthousiasmeren en hebben ook alle kinderen een aanbieding meegegeven om kennis met tennis te laten maken in april 2022.

Op donderdagavond is er toss avond. Deze begint om 19.30 uur met koffie en/of thee en daarna wordt er lekker getennist. Iedereen is van harte welkom, je leert er andere leden kennen, en door de toss heb je leuke tenniswedstrijdjes. Kom gewoon eens langs.

Aan de vrijwilligers die hebben meegeholpen met de groendag, de schoonmaakavond of het schooltennis, heel hartelijk dank hiervoor. Door 2x per jaar vrijwilligerswerk te doen, verdien je je bijdrage van € 30,00 weer terug.

Wil je misschien liever iets anders doen voor de club, bv een 1-dagstoernooi organiseren o.i.d., laat het ons dan even weten.