Voorjaar Competitie 2017

Competitieleider: Natasja Graveland

Districtscompetitie Rotterdam 2017                                   Uitslagen
0014 Zaterdag Hele dag 2e klasse Gemengd 17+
Teamleden:Evianne Streng (cap); Chantal de Morée; Rick Kippersluis; René van der Vliet.

Districtscompetitie Rotterdam 2017                                   Uitslagen
0035 Zaterdag Hele dag 4e klasse Gemengd 17+
Teamleden:Nel van der Vliet (cap); Leonie Gerbrands; John van Rooyen; Frank van Rooyen; Jan van der Vliet.

Districtscompetitie Rotterdam 2017                                    Uitslagen

0622 Zaterdag Hele dag 3e klasse Heren 35+
Teamleden:Sijmen van der Hee (cap); Harm-Jan de Keijer; Dick Bos; Burg van Baarle; Ruud Oost; Thijmen-Peter de Wit.

Districtscompetitie Rotterdam 2017                                    Uitslagen
0407 Vrijdag Avond 1e klasse Gemengd dubbel 17+
Teamleden:Marijke Buurmans (cap); Stefan Heyman; Christiaan Nelemans; Edith Fien; Wino Sluys.

Districtscompetitie Rotterdam 2017                                     Uitslagen
1436 Vrijdag Avond 4e klasse Dames dubbel 17+
Teamleden: Heidy van Reeuwijk (cap); Christa van Dijk; Bernadette van Middelkoop; Sandy Lit; Neelke Krijgsman; Carina van Ooyen; Florianne Verhoef.

Districtscompetitie Rotterdam 2017                                     Uitslagen
1453 Vrijdag Avond 4e klasse Dames dubbel 17+
Teamleden:Helga van Hout (cap); Ineke Buijzer; Anja Alting; Natasja Graveland; Marja van Kampen; Alexandra Rietveld