Tennisleraar

Beste leden van LTC Lexmond,

Mijn naam is Bas Hertsenberg, ik ben 24 jaar oud en ga aankomend zomerseizoen aan de slag als tennisleraar op jullie club. Ik hoop natuurlijk dat jullie in grote getallen les nemen, zodat ik met jullie mijn enthousiasme en passie voor het spel kan delen. Zelf tennis ik al 17 jaar fanatiek op LTV Vianen, dus mogelijk kent een deel van jullie mij al van jullie buurclub. Op LTV Vianen speel ik al jaren competitie in een echt vriendenteam en ben ik ook nog eens per week te vinden op de tennisbaan om met één van mijn teamgenoten te trainen. Daarnaast geef ik sinds 5 jaar tennisles en heb ik tennisles gegeven op clubs als LTV Vianen en TC Groenekan. Nu geef sinds 2013 les op tc Atalanta waar ik zelf ook nog trainingen volg. Nu heb ik van RG Sports de mogelijkheid gekregen om als hoofdtrainer aan de slag te gaan op jullie club, wat natuurlijk een prachtige nieuwe uitdaging is voor mij.

Naast mijn werkzaamheden als tennisleraar ben ik afgelopen jaar afgestudeerd van de Universiteit Utrecht in International Economics and Business en ben ik nu werkzaam als Financieel Adviseur Sociale Zaken bij de gemeente Veenendaal. De twee banen verschillen veel van elkaar, maar op één punt zijn ze gelijk aan elkaar en dat is dat ik altijd een klant help! Als tennisleraar help ik mijn leerlingen en als Financieel Adviseur help ik de inwoners van de gemeente Veenendaal die bijvoorbeeld in de bijstand zitten. Dit element vind ik van zeer groot belang binnen mijn werkzaamheden.

In maart zal ik op een woensdagavond (datum wordt nader bekend gemaakt) meelopen met de huidige trainer, zodat de huidige leerlingen mij ook kunnen leren kennen en roep ik degene op, die twijfelen of mij gewoon willen leren kennen, langs te komen. Ik zal dan proberen al jullie vragen te beantwoorden, zodat we er met zijn allen een geweldig zomerseizoen van kunnen maken. Mocht u nu al vragen hebben dan kunt u een mail sturen naar: bas.hertsenberg@rgsports.nl.

Groeten

Bas Hertsenberg