Najaar Competitie 2019

Indeling Najaar Competitie 2019

Heren dubbel 17+ Vrijdag Avond   2e klasse afdeling 15
Marcel Bakker C:  Luuk Lieftinck :  Robin Lieftinck : Marcel van der Vliet :
Paul van der Vliet                                Wedstrijd programma.

Dames dubbel 17+ Vrijdag Avond  3e klasse afdeling 56
Heidy van Reeuwijk C: Crista van Dijk: Neelke Krijgsman Sandy Lit: Bernadette van Middelkoop: Carina van Ooijen  Willeke van der Veer-Versluis: Florianne Verhoef

Dames dubbel 35+ Vrijdag Avond  3e klasse afdeling 61
Helga van Hout-Portman C: Anja Alting-de Vor :Ineke Buijzer: Natasja Graveland-Clason: Marja van Kampen-Hekman: Alexandra Rietveld