Joy for children

Zie De Nieuwsbrief 2019

Tennistoernooi Stichting Joy for Children.

Woensdag 11 september was het alweer de 4de keer dat het tennistoernooi van Stichting Joy For Children (JFC) plaats vond op de tennisbaan van LTC Lexmond.

Om 8.30 uur was de koffie al gezet door Wim Asmus, die de bar deze dag, met een aantal andere mensen, verzorgde. Na wat aankleding van het clubgebouw kwamen de deelnemers binnen druppelen en werden de 36 spelers ingedeeld. Om 10.00 uur werd het startsein gegeven om de partijen te laten beginnen. Met veel enthousiasme begonnen de deelnemers aan hun partijen en dat duurde de gehele dag. Het weer werkte dit keer niet echt mee, sommigen moesten hun partij in de regen spelen, maar geen wanklank van de deelnemers. Vier partijen van 25 minuten door de dag heen. Tussen de middag werd er een lunch geserveerd, welke was gesponsord. Om half vier waren de laatste partijen en om 16.15 uur kon de voorzitter van JFC de prijsuitreiking bekend maken. Na deze prijsuitreiking was het nog heel gezellig onder elkaar onder het genot van een drankje en een hapje.

Het bestuur van JFC dankt de LTC Lexmond voor het gebruik van de banen en het clubhuis. Daarnaast ook dank aan alle sponsors en deelnemers, die het toernooi mogelijk hebben gemaakt.

De totale opbrengst van deze mooie dag voor JFC is ruim € 4500,–, waar wij buitengewoon blij mee mogen zijn en zullen besteden aan de kinderen in onze centra in India.

Stichting JFC

Datum: Woensdag 11 september 2019