Zomeravond Competitie 2018.     Klik Hier
8/9 Competitie 2018.                      Klik Hier
Aanbod najaar competitie 2018 : Klik Hier

Speeldata Najaar Competitie 2018.
Klik Hier

Algemene informatie KNLTB.
Klik Hier

Beste Leden,
De voorjaarscompetitie nadert zijn laatste ronde’s dus tijd om alvast weer na te denken over de najaarscompetitie. In bijgesloten schema staan de speeldata, in de andere bijlage staan de competitie mogelijkheden.
Graag jullie aandacht voor de 8&9 competitie. Deze is speciaal opgezet voor mensen die nog nooit competitie hebben gespeeld hebben, dat wel willen maar niet meteen “voor de leeuwen gegooid willen worden” of juist na een tijd weer op een wat lager niveau willen instappen….. Als je ook zin hebt om competitie te spelen, meldt je team aan vòòr 23 juni 2018.
Teams moeten uit tenminste 4 personen bestaan. Het inschrijfgeld voor deelname aan de Najaarscompetitie 2018 is € 37,08 per team daar komen de kosten voor de ballen nog bij (afhankelijk van hoeveel thuiswedstrijden er gespeeld worden).

Aanmelden kan bij voorkeur via de e-mail: Klik Hier

Groeten,  Natasja