Competitie 2018

Competitieleider: Natasja Graveland
Zie onder nieuws competitie weetjes.

Districtscompetitie Rotterdam 2018                    Indeling en Uitslagen
Zaterdag Hele dag 2e klasse Gemengd 17+
Teamleden:Evianne Streng (cap); Chantal de Morée; Rick Kippersluis; René van der Vliet.

Districtscompetitie Rotterdam 2018                      Indeling en Uitslagen
Zaterdag Hele dag 5e klasse Gemengd 17+
Teamleden:Nel van der Vliet (cap); Leonie Gerbrands; John van Rooyen; Frank van Rooyen; Jan van der Vliet.

Districtscompetitie Rotterdam 2018                       Indeling en Uitslagen
Zaterdag Hele dag 4e klasse Heren 35+

Teamleden:Sijmen van der Hee (cap); Harm-Jan de Keijer; Dick Bos; Burg van Baarle.

Districtscompetitie Rotterdam 2018                           Indeling en Uitslagen
Vrijdag Avond 1e klasse Gemengd dubbel 17+
Teamleden:Marijke Buurmans (cap); Stefan Heyman; Christiaan Nelemans; Liane van Meteren
Alexandra Rietveld.

Vrijdag Avond 4e klasse Dames dubbel 17+Teamleden:Helga van Hout (cap); Ineke Buijzer; Anja Alting; Natasja Graveland; Marja van Kampen.

Districtscompetitie Rotterdam 2018                            Indeling en Uitslagen
 Vrijdag Avond 4e klasse Dames dubbel 17+
Teamleden: Heidy van Reeuwijk (cap); Christa van Dijk; Bernadette van Middelkoop; Sandy Lit; Neelke Krijgsman; Carina van Ooyen; Florianne Verhoef.