Beste leden,

De zomervakantie is begonnen en daarmee stopt nu tijdelijk ook de interne competitie. Uiteraard zijn jullie vrij om op donderdagavond te gaan tennissen, alleen zal de bar niet geopend zijn.

Wij wensen jullie een fijne zomervakantie!

Het bestuur

PS: vergeet je niet in te schrijven voor het zederiktoernooi, deze start op 19 augustus!

Interne competitie (gevorderden) . Ook zin om op een gezellige manier uw tenniskwaliteiten in stand te houden of bij te spijkeren? Kom dan elke donderdagavond vanaf 19.30 uur naar De Boschhut voor de interne competitie. U speelt minimaal twee wedstrijden van elk 45 minuten, meestal dubbels. Indeling wordt gedaan door de wedstrijdleiding. Voor, tijdens en na de wedstrijden is de bar geopend voor koffie, sportdrank, een hapje en een drankje. Om aan te melden, kunt u persoonlijk langskomen op donderdagavond of u stuurt een mailbericht naar competitiecommissie.
Kosten: € 7,50 per periode ,wilt u wel graag meedoen, maar bent u niet zo zeker van uw tenniskwaliteiten of tennist u nog niet zo lang? Kom dan naar de interne competitie voor beginners.
Interne competitie (beginners)
Gezien de geringe opkomst op deze avond kunnen alle leden meespelen op de donderdagavond. Bij voldoende belangstelling kan er weer een verdeling gemaakt worden naar niveau.
Kosten: € 7,50 per periode