Activiteiten

 Flyeractie
Na de zomer hebben we door middel van een flyeractie diverse nieuwe leden mogen  verwelkomen. We willen een soortgelijke actie in februari/maart 2019 herhalen en zoeken hiervoor leden die de flyers willen verspreiden in hun eigen omgeving. Opgeven hiervoor kan door middel van een mail naarsecretariaat@ltclexmond.nl. U krijgt dan t.z.t. bericht

Beste leden,
Even een bericht dat de interne op donderdagavond weer begonnen is. Alle leden zijn welkom, van beginner tot gevorderde. Er worden wedstrijdjes gespeeld van ca. 45 minuten in willekeurige samenstellingen, vanaf ongeveer 19.30 uur staat de koffie klaar. Aanmelden is niet nodig.

Het bestuur


Interne competitie (gevorderden) . Ook zin om op een gezellige manier uw tenniskwaliteiten in stand te houden of bij te spijkeren? Kom dan elke donderdagavond vanaf 19.30 uur naar De Boschhut voor de interne competitie. U speelt minimaal twee wedstrijden van elk 45 minuten, meestal dubbels. Indeling wordt gedaan door de wedstrijdleiding. Voor, tijdens en na de wedstrijden is de bar geopend voor koffie, sportdrank, een hapje en een drankje. Om aan te melden, kunt u persoonlijk langskomen op donderdagavond of u stuurt een mailbericht naar competitiecommissie.
Kosten: € 7,50 per periode ,wilt u wel graag meedoen, maar bent u niet zo zeker van uw tenniskwaliteiten of tennist u nog niet zo lang? Kom dan naar de interne competitie voor beginners.
Interne competitie (beginners)
Gezien de geringe opkomst op deze avond kunnen alle leden meespelen op de donderdagavond. Bij voldoende belangstelling kan er weer een verdeling gemaakt worden naar niveau.
Kosten: € 7,50 per periode